Kumlucamıza Hayırlı Olsun

Türkiye Belediyeler Birliği Tarafından Kumluca Belediyesine Hibe edilen 2018 Model Ford Damperli Kamyon teslşm alındı.Belediye Başkanı İsmail CAN " Kumluca" mıza hayırlı olsun.Daha önce müjdesini verdiğimiz Ford Marka 2018 Model Damperli Kamyonu teslim aldık.Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Belediyemize hibe edilen Kamyon için müracat ettiğimiz günden bu güne kadar takipçisi olan Bartın Belediye Başkanımız Sn.Cemal.AKIN ve Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sâdır DURMAZ beye sonsuz teşekkür ediyorum.Aracı hibe ederek Belediyemizin ve Kumluca' mızın önemli bir ihtiyacını karşılayan Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığımıza şükranlarımı sunuyorum. Önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle Kamyon hizmete sunulacaktır.Kumlucalı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.Allah , Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ beyefendiden razı olsun,ömŕüne ömür katsın."dileklerinde bulundu.